Zo straal je op al je trouwfoto’s

Een huwelijk is iets prachtigs en er komen vaak mooie foto’s uit. Toch houdt niet iedereen van op de foto gaan of in het middelpunt van de belangstelling staan. Als je niet graag voor de camera staat, kan je lichaamshouding dat verraden. De kans dat je op de foto ziet dat je het niet graag doet, is groot. Met de volgende tips straal je toch op al je trouwfoto’s, ondanks dat je niet graag voor de camera staat.

Draag iets comfortabels

Wanneer je wil stralen, is het belangrijk dat je iets draagt waar je je goed in voelt. Op je trouwdag draag je zeer waarschijnlijk een trouwjurk. Toch is de ene trouwjurk de andere niet. Ook in een trouwjurk kan je je niet goed voelen, omdat hij bijvoorbeeld net te strak zit of net te bloot is naar je zin. Trek je mooiste grote maat trouwjurk aan en je voelt je fantastisch. Je ziet er prachtig uit en je straalt als nooit tevoren.

Luister naar tips van de fotograaf

Een fotograaf kijkt anders naar een plaatje dan jijzelf zou doen. Een fotograaf heeft oog voor het geheel en de gehele compositie. Jij denkt misschien dat je er gek uitziet, maar dat is zeker niet het geval. Als de fotograaf denkt dat iets een mooi plaatje is, luister daar dan naar en probeer het uit. De professional heeft kijk op dingen en zal je nooit voor schut laten lopen. Vertrouw dus op de kennis en kunde van de fotograaf en luister naar de tips die hij of zij geeft.

Lach hardop

Om een mooie foto te krijgen, heb je een oprechte lach nodig. Als je gaat poseren, lijkt een lach al snel gemaakt en nep. Om dat te voorkomen, kan het helpen om hardop te lachen. Probeer niet teveel te poseren, maar praat met je partner en probeer leuke herinneringen op te halen. De kans is groot dat je door een herinnering in de lach schiet. De fotograaf kan dat moment vastleggen met de camera. Daar krijg je de mooiste foto’s van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *