Welke soorten Crypto bestaan er? deel 1

online gokken betaalmethode

Crypto is een online betalingsmiddel wat steeds populairder wordt. Je kunt tegenwoordig ook online gokken met Crypto en is het dus een online gokken betaalmethode geworden. De populairste Crypto die de meeste mensen wel kennen is Bitcoin. Naast Bitcoin zijn er nog vele andere Crypto’s. Maar welke Crypto kan je het beste kiezen? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste Crypto’s die er zijn waar je eventueel kunt kiezen als je wilt beginnen met Crypto. We hebben hier een deel 1 en een deel 2 van gemaakt om het overzichtelijk te houden. Ben je dus nieuwsgierig naar de andere 6 Crypto’s? Dan kan je ook onze deel 2 variant lezen!

  1. Bitcoin

De Bitcoin is een grondlegger van Crypto en zal iedereen ook wel kennen. Bitcoin is de bekendste en populairste Crypto die we zullen kennen. 

  • Ethereum

Ethereum is crypto die na Bitcoin een van de grootste en bekendste is. Ethereum wordt ook wel gezien als de flexibeler en geavanceerdere versie van de Bitcoin.  Dit komt door de achterliggende technologie: de blockchain. Eén van de belangrijkste onderdelen van Ethereum is de mogelijkheid om applicaties op de ethereum-blockchain te maken.

  • Stratis

Stratis is een Crypto met volgens de experts: een echte potentie. Deze Crypto lijkt een beetje op Ethereum maar is meer gericht op het aanbieden van blockchain technologie voor bedrijven. 

  • Ripple

Ripple is in tegenstelling tot andere Crypto’s geen decentraal netwerk. Het wordt in één partij beheerd en heeft een betaalsysteem wat is gemaakt voor internationale overboekingen.

  • Dash

Dash is een Crypto wat sneller en anoniemer is dan Bitcoin. Dash wordt daarom ook vaak getipt als de nieuwe Bitcoin. Deze Crypto is de afgelopen tijd hoog in waarde gestegen en staat nu in de top 10 van de meest waardevolste crypto’s.  

  • IOTA

Bij de Crypto IOTA worden transacties gratis verwerkt. Dit kan doordat je eerst twee andere transacties moet valideren voordat je een IOTA transactie kunt doen. 

Door de samenwerking met Microsoft, Samsung en Volkswagen is de waarde van IOTA flink omhoog geschoten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *