Soorten stofzuigers op een rijtje

Als je een stofzuiger wil gaan kopen, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel soorten en verschillende modellen dat het lastig kan zijn om te bepalen wat voor jou het meest geschikt is. Daarom zetten we ze in dit artikel voor je op een rijtje. Mocht je er een aan willen schaffen dan is het een tip om op het internet eens te zoeken naar een stofzuiger aanbieding.

Kruimeldief

Als eerste in dit overzicht bespreken we de kleinste stofzuiger: de kruimeldief. De kruimeldief is een compact model stofzuiger dat vaak werkt op een accu. Het grote voordeel van deze stofzuiger is dat je er gemakkelijk bij de kleinste hoekjes en kiertjes mee kan komen. Omdat hij niet werkt via een snoer en niet zwaar is, pak je hem snel uit de kast om iets op te zuigen.

Robotstofzuiger

Ben je een groot voorstander van gemak? En vind je het niet erg om daar iets meer voor te betalen? Dan is een robotstofzuiger misschien iets voor jou. Als je geen zin hebt om elke keer zelf met de stofzuiger aan de slag te gaan is de robot ideaal. Die doet het werk voor je. Afhankelijk van het model kun je de tijd instellen dat ie gaat stofzuigen en heb je zelfs een leegstation.

Waterstofzuiger

De naam zegt het eigenlijk al: de waterstofzuiger is ervoor gemaakt om water op te zuigen. Als je dat namelijk met een normale stofzuiger doet, gaat hij kapot. Waterstofzuigers worden ook wel alleszuigers genoemd en hebben een waterreservoir om het water op te vangen. Vooral bij lekkages komen ze goed van pas.

Steelstofzuiger

De steelstofzuiger is de meest gebruikelijke stofzuiger. Je hebt hem met en zonder zak, en met en zonder snoer. Het meest moderne model werkt op een accu en is zakloos. Dat is echt een steelstofzuiger. De andere stofzuigers werken moet je met een snoer op het elektriciteitsnetwerk inpluggen met een lang snoer.

Bron: https://www.stofzuiger-aanbiedingen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *