Hoe kunt u zeker zijn dat u geen fouten maakt wanneer u uw calorie inname berekenen wilt?

Als beginnend diëtist ben ik erg benieuwd naar de ontwikkelingen rondom goede voeding en een gebalanceerd eetpatroon. Daarnaast is beweging natuurlijk erg belangrijk in relatie tot goede voeding. Dat maakt dat ik altijd op zoek ben naar interessante artikelen om mijn beeld en visie te kunnen bijschaven. Op het internet is veel informatie te vinden en dan kan het soms lastig zijn om de juiste informatie te filteren die relevant is en past bij mijn visie en missie. Daarom dat ik verschillende websites bezoek om altijd op de hoogte te blijven van de in’s en out’s. Elke dag kijk ik of deze website nieuwe updates hebben. Één van deze websites is gezondeten.nl. Op deze website vind ik vaak veel informatie en interessante artikelen. Ook wanneer ik klanten heb verwijs ik hen wel eens door naar deze website. Bijvoorbeeld als het gaat om calorie inname berekenen. Het is natuurlijk erg belangrijk binnen een dieet dat men een juiste calorie inname berekenen gaat. Een juiste calorie inname is essentieel voor het verkrijgen van kilo’s of het afnemen van kilo’s. Om dit te berekenen verwijs ik mensen vaak door naar de website gezondeten.nl . Op deze website zij namelijk handige tools die bruikbaar zijn om een calorie inname te berekenen.

Uw calorie inname berekenen of BMI berekenen

Wat er wel op lijkt, maar niet hetzelfde is, is een BMI berekenen. Een body mass index geeft namelijk aan waar je staat. Op basis van leeftijd, gewicht en lengte kan een BMI worden bepaald. Dit is een indicator om te weten of je op gezond gewicht zit of niet. Op de website kan je naast een calorie inname berekenen ook een BMI berekenen. Superhandig! Voor zowel mij als diëtist als voor patiënten is het fijn om artikelen te lezen over gezond eten en gezond leven, daarnaast zijn er dus handige rekenhulpjes te vinden. Het beste van wat je nodig hebt als je een dieet volgt! Onlangs hoorde ik één van mijn patiënten zeggen dat hij zijn calorie inname ging berekenen via gezondeten.nl en dat hij dit ook aan anderen heeft aangeraden. Het is op zo’n moment leuk om te horen dat het goede nieuws van zo’n goede website zich door mond tot mond reclame laat tippen. Uiteindelijk is dat ook vaak de beste reclame. Andersom betekent het dat wanneer iets zich verspreid door mond tot mond reclame, het vaak betekent dat het waardevol wordt gevonden door mensen. Dit kan ik als diëtiste, en veel van mijn patiënten, onderstrepen.

Wilt u ook altijd op de hoogte zijn van interessant nieuws rondom voeding?

Wanneer u ook op de hoogte wilt zijn en blijven van interessante wetenswaardigheden rondom goede voeding, of u wilt uw calorie inname bereken? Wilt u daarnaast weten waar u staat door een bmi te laten berekenen? Gaat u dan eens:

  • De website gezondeten.nl bezoeken
  • Naar hartenlust artikelen lezen die gaan over voeding
  • Een aantal zaken laten berekenen met behulp van de handige tool

Ik ben ontzettend tevreden met de toolkit van deze website en kan iedereen aanraden om de website op te slaan als favoriet.

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *